YALOVA / ÇINARCIK - Çınarcık İlkokulu

"KÜLTÜREL MİRASLAR"

"Projemiz Başlıyor"

Ülkemiz büyük çeşitlilik içeren kültürel mirasa sahiptir.Önceki nesillerden bize aktarılan kültür, değerler ve gelenekler, paylaşılan bir bağ, bir topluluğa ait olmak demektir aynı zamanda tarihimizi ve kimliğimizi; geçmişle, günümüzle ve gelecekle olan bağımızı temsil eder.Sadece somut değerlerimiz değil,soyut miraslarımız da (efsaneler,destanlar..)bu projenin konusunu kapsar.Küreselleşen dünyada,kültürel değerlerine sahip çıkan,ve onları gelecek nesillere aktarabilmenin önemini bilen ve saygı duyan öğrenmeye istekli ve farklılıklara saygı duyan bir nesil yetiştirmek projemizin konusudur.

Kurucusu olduğumuz bu projeyi, Şanlıurfa Karaköprü İlkokulu,Ankara GAZİ ilkokulu,Antalya Melahat Seher İlkokulu,Balıkesir Özcan Kılınçay İlkokulu,Trabzon Pelitli Şehit Kadir Tuncer İlkokulu,Muğla Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu ile birlikte kurucu ortağımız Bulgaristan ile birlikte yürütmenin heyecanını yaşıyoruz.

17-01-2024

Yayın: 17.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 20:26 - Görüntülenme: 31